Facebook İstasyon İstanbul'u ziyaret ettiler

Trakya Kalkınma Ajansı'nın destekleriyle hayata geçirecek olan Facebook İstasyon Kırklareli Bölgesel Topluluk Merkezi'nin içerik ve işleyişiyle ilgili hazırlıklar kapsamında Kırklareli Ticaret ve San

GÜNDEM 13.01.2020 15:12:00 0
Facebook İstasyon İstanbul

KTSO Başkanı Soner Ilık ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, ziyarette merkezde düzenlenecek eğitim ve etkinliklerle ilgili yetkililerle görüştü. 

 

"HAZIRLIKLARIMIZ SON HIZIYLA DEVAM EDİYOR"

 

KTSO Başkanı Soner Ilık, "Facebook İstasyon Bölgesel Topluluk Merkezi, işletmelerin küresel pazara ulaşmalarının önünü açacak. Kırklareli’de KOBİ ve Girişimcilerin dijital dönüşümünü destekleyerek küresel pazarlara ulaşmalarını hedefleyen “Facebook İstasyon Bölgesel Topluluk Merkezi”nin Kırklareli’de açılması için hazırlıklarımız son hızıyla devam ediyor." dedi. 

 

"ATÖLYE ÇALIŞMALARINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK"

 

"Bu merkez işletmelerimizin küresel pazara ulaşmalarının da önünü açacak." diyen Ilık, "Dijital ortamla ilgili atölye çalışmalarına, ev sahipliği yapacak. Başta girişimcilerimize ve dileyen herkese Siber Güvenlik’ten, Sosyal Medya Kullanımı’na ve Blockchain’e kadar birçok konuda burada eğitim verilecek. Facebook’un geliştirdiği araçlar hakkında bilgi edindirilerek, işlerini geliştirmeleri sağlanarak, aynı zamanda iş arayanlara da destek verilerek, istihdama katkı sağlayacak. Bu merkezde Facebook’taki iş fırsatları, gençlerimizin iş bulmasına yardımcı olunacak." ifadelerini kullandı.

 

"TÜM AKTİVİTELER ÜCRETSİZ OLACAK"

 

Facebook İstasyon Merkezi programlarının herkese açık olacağını söyleyen Ilık, "En önemlisi de burada verilecek tüm aktiviteler ücretsiz olacak. Eğitim oturumları ve etkinlikler, Facebook ve ortakları tarafından düzenlenecek. Ayrıca kendi etkinliklerini düzenlemek isteyen girişimcilere ve kurumlara da merkezimiz açık olacak." diye konuştu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ