İtfaiyenin duvarlarını güzelleştirdiler

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde yer alan bahçe duvarlarına alevler arasından kalan çocukları kucaklayan itfaiye eri ve araçların

GÜNDEM 13.01.2020 15:10:00 0
İtfaiyenin duvarlarını güzelleştirdiler

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri Yeşim Kösem, İrem Koçan, Ecem Köksal, Berke Çetinkol ve Mert Şentürk, Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Binası’nda bulunan bahçe duvarlarını "Güzel insanlar çevresini de güzelleştirir" düşüncesiyle güzelleştirdi. 

 

"BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE GÖREV YAPIYOR"

 

Öğrenciler, uzun bir çalışmanın sonucunda Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Binası’nın duvarlarına alevler arasında kalan çocukları kucaklayan ve yangını söndüren itfaiye erleri ile itfaiye araçlarını resmetti. Öğrencilerin bu çalışması beğeni toplarken Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Hakan İşcan, öğrencilere teşekkür belgesi takdim etti. İşcan, "Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde görev yapan İtfaiye Personeli büyük bir özveriyle görev yapıyor. Vatandaşlarımızın can güvenliği için canı pahasına, 7/24 görev yapan İtfaiye Müdürlüğü personelimiz yangın ve kazalara anında müdahale ederek, aldıkları eğitimlerle de kendilerini sürekli yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyor." dedi.  

 

"RENK KATTINIZ"

 

Başkan Yardımcısı İşcan, "İtfaiye Müdürlüğü’müzün duvarlarına, İtfaiye personelimizin yaptığı bu hayati görevi resmederek hem hayata renk kattınız hem de İtfaiye personelimizin özverili görevini bir kez daha gözler önüne serdiniz. Sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Gelecekte de birlikte daha güzel işlere imza atacağımıza gönülden inanıyorum." ifadelerini kullandı. Öğrenciler de kendilerine bu imkanı sunan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Başkan Yardımcısı Hakan İşcan’a teşekkür etti.

 

Haber / Buse SERİN