Zabıtalar, Meslek Tanıma Etkinliği'nde mesleklerini tanıttı

Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yeniçiftlik Fatma Erkaya Anaokulu'nda düzenlenen 'Meslekleri Tanıma Etkinliği'ne katıldı.

GÜNDEM 10.01.2020 16:53:00 0
Zabıtalar, Meslek Tanıma Etkinliği

Öğrencilerin hedeflerini belirlerken ilgi duydukları meslekler hakkında detaylı bilgi sahibi olmasını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, Zabıta Müdürlüğü personeli, Fatma Erkaya Anaokulu’ndaki öğrencilere zabıta mesleğinin görev ve sorumlulukları hakkında bilgiler verdi.

 

UYGULAMALI OLARAK MESLEKLERİNİ ANLATTILAR

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, "Öğrencilerin mesleklerini severek seçmeleri onlara mutluluk getirecek. Eğitime her alanda destek olmaya devam ediyoruz. Öğrencilerin doğru meslek tercihinde bulunmalarını sağlamak amacıyla, ilçemizde bulunan okullarımız böyle bir proje başlatmışlar. Belediye olarak bizde Zabıta Müdürlüğü personelimizin mesleklerini anlatmaları, öğrencilerimize ışık olmaları için etkinliğe katılımlarını sağladık. Uygulamalı olarak zabıta mesleğinin görevlerini anlattılar. Temennimiz; geleceğe ışık tutan öğrencilerimizi, okullarından mezun olduklarında, kendileri için en doğru en güzel mesleklerde görebilmek.’’ ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ozan URTEKİN