Vali Bilgin: Devletin önemli yapı taşlarıdır

Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin, "10 Ocak İdareciler Günü" dolayısıyla Mülki İdare Amirleri ve eşleri ile düzenlenen programda bir araya geldi. Programda konuşan Vali Bilgin, "MÃ

GÜNDEM 10.01.2020 16:50:00 0
Vali Bilgin: Devletin önemli yapı taşlarıdır

Vali Osman Bilgin tarafından düzenlenen programa Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve eşleri katıldılar.

 

"KARARLILIKLA VAZİFELERİNİ İFA EDECEKLERDİR"

 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, programda yaptığı konuşmada, mülki idare amirlerinin, devleti ve Cumhurbaşkanını temsil ederken sadece devletin varlığını, gücünü ve otoritesini değil, şefkatini de temsil ettiğini belirtti. Bilgin, "Mülki İdare Amirlerimiz ”Halka hizmet Hakka hizmet” düsturu ile ülkesine ve insanlarına hizmet etme bilinciyle çalışan devletin önemli yapı taşlarıdır. Ülkemizi geleceğe taşıyan projelerin başarıya ulaşmasında etkin rol oynayan, sadece yöneten değil, aynı zamanda halka hizmet etme idealini de özümseyen idarecilerimiz, dün ve bugün olduğu gibi gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla vazifelerini ifa edeceklerdir." dedi. 

 

KİTAP HEDİYE EDİLDİ

 

Vali Bilgin, "Bu duygu ve düşüncelerle; yurdumuzun dört bir köşesinde milletimizin huzuru, refahı ve devletimizin bekası için üstün bir vazife bilinciyle fedakarca çalışan tüm meslektaşlarımın “10 Ocak İdareciler  Günü'nü bir kez daha kutluyor, görevlerinde başarılar diliyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu bir ömür sürmelerini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı. Vali Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin öncülüğünde başlatılacak olan “Kırklareli Okuyor” kitap okuma kampanyası sebebiyle programa katılan Mülki İdare Amirlerine kitap hediye edildi.

 

Haber / Buse SERİN