Sokak hayvanlarını unutmadı

Soğuk kış şartlarında sokak hayvanlarının aç kalmaması için Kapaklı'da çeşitli yerlere mama bırakan Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, tüm vatandaşları bu k

GÜNDEM 7.01.2020 18:11:00 0
Sokak hayvanlarını unutmadı

Hayvanları sevmeyenin insanları sevemeyeceğini söyleyen Diler, “Bizler insanlık görevimiz olarak düzenli bir şekilde sokak hayvanlarını besliyoruz. Hayvanları sevmeyen insanları sevemez. Biz sokak hayvanlarına destek vermeye devam ediyoruz. Ancak bizim desteğimizde bir yere kadar yeterli olmuyor” dedi. 

 

BELEDİYEDEN VE VATANDAŞLARDAN DESTEK İSTEDİ

 

Belediyeden ve vatandaşlardan sahipsiz sokak hayvanlarına destek olmalarını isteyen Diler, “Herkes evinin önünde veya mahallede bulunan sokak hayvanlarına bir kap su veya yemek bıraksa ne güzel olur. Sadece belediyeler ve devletimizden yardım beklemekle olmaz, hep birlikte insanlık adına sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını gücümüz yettiği kadar destek olalım. İnsanlık adına soğuk kış günlerinde sahipsiz sokak hayvanlarına destek olalım, karınlarını doyuralım” dedi. Sahipsiz hayvanlar için barınak ve tedavi alanı yapılması için 3 yıldır Kapaklı Belediyesi’ne önerge verdiğini ve yapılana kadar da vermeye devam edeceğini söyleyen Diler,  “Büyük Birlik Partisi ve Alperenler Ocakları olarak her zaman sokak hayvanlarına destek vermeye devam edeceğiz. Belediyemizden, veterinerimizden acilen hayvanlara barınak ve tedavi alanı yapılmasını istiyoruz” dedi. 

 

Haber / Ozan URTEKİN