Gürültü tartışması kanlı bitti

Tekirdağ'da gürültü nedeniyle çıkan kavgada göğsünden bıçaklanan Mersin Can Akçil, sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere ra

GÜNDEM 6.01.2020 17:40:00 0
Gürültü tartışması kanlı bitti

Tekirdağ’da gürültü nedeniyle çıkan tartışmanın kısa sürede büyümesi sonucu bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olay, saat 02.00 sıralarında Zafer Mahallesi Kırklar Tekkesi Sokak üzerinde meydana geldi. 

 

TARTIŞMA BÜYÜDÜ

 

İddiaya göre Mersin Can Akçil ve arkadaşı E.K., sokak üzerinde sohbet etmeye başladı. Aynı sokakta oturan L.K. ve akrabası L.Ş., evlerinden çıkıp, ikiliyi gürültü yapmamaları konusunda uyardı. Başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, yeğenleri olan L.K. ve L.Ş.'nin kavga ettiğini gören Cevdet Karaca, evden aldığı ekmek bıçağıyla yanlarına indi.

 

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

 

ddiaya göre yaşanan arbede sırasında Cevdet Karaca, Mersin Can Akçil'i göğsünden bıçaklarken, kanlar içinde yerde kalan Akçil, sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

 

CİNAYET ZANLISI TUTUKLANDI

 

Olaydan sonra kaçan ve bir süre sonra yakalanarak gözaltına alınan cinayet zanlısı Cevdet Karaca, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ