Doğal gaz çalışmaları durum değerlendirmesi yapıldı

Malkara'da yakın zamanda başlayacak olan doğal gaz çalışmaları hakkında Belediye Meclis Odası'nda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

GÜNDEM 30.12.2019 15:15:00 0
Doğal gaz çalışmaları durum değerlendirmesi yapıldı

Gerçekleştirilen toplantıya; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Altayoğlu, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil, TESKİ Daire Başkanları, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya, TESKİ Malkara Şube Müdür Vekili Nazmi Sağdıç ve Fen İşleri Müdürü Yılmaz Özel yer aldı.

 

‘HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ’

 

Toplantıyla ilgili açıklama yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; "Güzel ilçemiz Malkara'mızı doğal gaz ile buluşturmak için yaptığımız yoğun girişimler sonucu yakın zamanda başlayacak olan doğal gaz çalışmaları hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdik. Doğal gaz çalışmaları esnasında belediye hizmetlerimizin kesintisiz şekilde sürmesi için ne gerekirse yapacağız. Belediye olarak çalışmaların yapılacağı cadde ve sokaklarımızı yol düzenleme programımıza alarak vatandaşlarımıza en kısa zamanda sorunsuz yollarla ulaşım imkânı sağlamak için hızlı bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Dedi.

 

‘2020 YILI MAYIS AYINDA ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR’

 

Yurdakul, "Bir aksilik çıkmazsa inşallah 2020 yılı Mayıs ayında Camiatik Mahallemizde çalışmalarımıza başlayıp 2020 yılı Kasım ayında Camiatik Mahallemizdeki hemşerilerimiz bireysel abone işlemleri tamamlandıktan sonra doğal gazı evlerinde ve iş yerlerinde kullanmaya başlayacaklar. Bugünde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ve yetkililerimiz ile bir araya gelerek doğal gaz çalışmalarına başlayacağımız bölgeler hakkında istişarelerde bulunduk. İlçemize en güzel hizmetleri sunabilmek için ekiplerimizle birlikte daha güzel bir Malkara için tüm gücümüzle canla başla çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi. Yapılan istişare toplantısının ardından Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Altayoğlu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil ile birlikte yapılacak olan doğal gaz çalışmaları hakkında durum değerlendirmesinde bulundu. 

 

 

Haber / Murat YAYIN