Miniklerin ilk kitapları Norma Group'tan  

Çerkezköy merkezli faaliyet gösteren Norma Group firması 'Norma Yönetim ile Her Daire Gülen Bir Çocuk' projesi ile öğrencilere her ay gelişimlerine katkıda bulunacak kalem, kitap ve müzik aleti gibi eşyalar hediye

GÜNDEM 29.12.2019 12:00:00 0
Miniklerin ilk kitapları Norma Group

Önceki gün saat 14.00'de Veliköy İlkokulu'nu ziyaret ederek 1-A, 1-B, 1-C ve 1-D sınıflarına hikaye kitabı hediye eden Büşra Hozer Çamyar ve Abdurrahim Koç çocukların mutluluğuna ortak oldular.  

 

"GELECEĞİMİZE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

 

Norma Group firması yetkililerinden Büşra Hozer Çamyar, kendisinin de önceden Veliköy İlkokulu'nda öğretmenlik yaptığını, eski okulundaki öğrencilere kitap hediye etmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Çamyar, "Şirketimizin, en başında gelen misyonlarından biri  geleceğimiz olan  çocuklarımıza yatırım yapmak. Şirketimiz var olduğu sürece  Norma Group Firması'nın Norma Yönetimin birimi olarak geleceğimize yatırım yapmaya devam edeceğiz . Uyguladığımız 'Norma Yönetim ile Her Daire Gülen Bir Çocuk' projesi ile şirket gelirinin bir kısmını düzenli olarak eğitime ayırıp örnek firma olmayı hedefliyoruz. Umarım projemiz diğer firmalara da örnek olur." ifadelerini kullandı.  

 

"EĞİTİME DESTEĞİN BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ OLMAZ"

 

Çamyar, "Proje kapsamında, yönetmiş olduğumuz site, apartman, iş merkezi, AVM gibi yaşam alanlarında olduğumuz sürece her ay okullarımızda çocuklarımızın göz ve kulak sağlığını kontrol ettiriyor ve kalem, kitap, müzik aletleri gibi gelişimlerine katkıda bulunacak eşyaları temin ediyoruz. Asıl mesleğim olan öğretmenliğin getirmiş olduğu ilham ile projenin yayılarak ulaşabildiğimiz kadar okula ve öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz.  Eğitime desteğin büyüğü küçüğü olmaz." şeklinde konuştu. 

 

"ÇOCUKLARIMIZ YETER Kİ OKUSUN"

 

Büşra Hozer Çamyar, proje kapsamında desteklerini esirgemeyen Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Veliköy İlkokulu Müdürü İbrahim Bayrak, Müdür Yardımcısı Ali Topal ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına da teşekkür etti. Norma Group ortağı Abdurrahim Koç da, "Proje sayesinde çocukların mutluluğuna biz de ortak olduk. Bugün de onlara kitap hediye ederek bir yandan da kitap sevgisi aşılamış olduk. Okuyan insan daha kültürlüdür, bakış açısı daha geniştir. Çocuklarımız yeter ki okusun. Biz şirket olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Veliköy İlkokulu Müdür Yardımcısı Ali Topal da, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attıklara için Norma Group'u kutladı. Topal, "Biz çocuklara kitap okumanın faydalarını anlatıp kitap sevgisi kazanmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Sizi de bu faydalı projeniz için tebrik ediyorum." şeklinde konuştu. 

 

Haber / Buse SERİN