Gülsin Onay Piyano Günleri, Zoran Imsirovic konseri ile devam etti  

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gülsin Onay Piyano Günleri, Yugoslav asıllı Piyanist Zoran Imsirovic konseri ile devam etti. 

GÜNDEM 24.12.2019 14:27:00 0
Gülsin Onay Piyano Günleri, Zoran Imsirovic konseri ile devam etti  

Dünya'nın farklı coğrafyalarından 20 sanatçıya ev sahipliği yapan piyano günleri, önceki gece Süleymanpaşa Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde düzenlenen Zoran Imsirovic konseri ile devam etti. Konseri, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve vatandaşlar izledi.

 

"ÖNEMLİ DURAKLARDAN BİRİ HALİNE GELECEK"

 

Piyanist Imsirovic, konserinde liszt ve Schubert'in eserlerini seslendirdi. Konserin ardından Zoran Imsirovic'e çiçek takdim eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Imsirovic gibi önemli bir sanatçıyı Tekirdağ'da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Tekirdağ, gün geçtikçe kültür ve sanatın önemli duraklarından biri haline gelecek. Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı bu amaçla sürdürüyoruz." dedi. 

 

Haber / Buse SERİN