Tekirdağ'ın tatları 'Lezzetli Kış Şöleni'nde 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından ilk kez düzenlenen Lezzetli Kış Şöleni kapılarını açtı. Kış şölenine katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesiâ

GÜNDEM 22.12.2019 11:27:00 0
Tekirdağ

İZFAŞ tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Kültürpark’ta ilk kez düzenlenen Lezzetli Kış Şöleni önceki gün kapılarını açtı. Onur konuğu Hatay olarak ilan edilen etkinlik kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin standında da Üzüm Suyu, Pancar Pekmezi, Tarhana, Kuskus, Peynir, Erişte, Bulama ve Manda Sucuğu gibi Tekirdağ'a özgü lezzetler yer alıyor. 

 

“ETKİNLİKLERLE YENİ YILA GİRECEĞİZ”

 

Kültürpark’taki açılışta konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “2020 yılına girmemize sayılı günler kalmışken, İzmir’de yeni yıla çok keyifli, renkli bir şölenle merhaba diyoruz. 7’den 70’e binlerce İzmirli bu şölende; yılbaşı kutlamalarıyla özdeşleşen buz pateninden dev kar küresine, atlı karıncadan hediyelik eşyalara, eğlenceli etkinliklerden yöresel ürünlere kadar birçok etkinlikle yeni yıla girecek” dedi. 

 

TEKİRDAĞ STANDINI ZİYARET ETTİ

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kış şölenine katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin standını da ziyaret etti. Kültürpark'taki Lezzetli Kış Şöleni, 10.00 ile 22.00 saatleri arasında açık olacak.

 

Haber / Menşure KARDEŞ