Üniversite öğrencilerinden anlamlı bağış

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Fotoğrafçılık Topluluğu, Eczacılık Öğrencileri Birliği Topluluğu, Akılcı İla

GÜNDEM 18.12.2019 14:53:00 0
Üniversite öğrencilerinden anlamlı bağış

Karabahçe İlkokulu öğrencileri, kendilerine verilen desteğe karşılık Trakya Üniversitesi’ne video çekerek teşekkür etti. 

 

KAMPANYALARDA GÖREV ALMAYA DAVET ETTİ

 

Kitap okuma ve bağışlama davranışının geleneksel hale gelmesini arzuladıklarını kaydeden Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen tüm öğrenci topluluklarını düzenledikleri bu tür destek ve yardım kampanyalarında görev almaya davet etti. Öğrencilerin eğitimine yapılacak her türlü katkının tüm insanlık yararına olacağını dile getiren İşçimen, “Çocukların yüzlerindeki gülümseme ve çevreye saçılan her ışık, ülkemiz ve insanlığın geleceğinin aydınlatılmasına bir rehber olacaktır. Aydınlık bir gelecek için yapılacak en iyi yatırım çocuklarımızadır. Eğer geleceğe güvenle bakmak istiyorsak üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz. Öğrenci topluluklarımızın katkılarıyla hayata geçirilen bu projeyle önemli bir farkındalık sağladığımızı ve örnek bir birlikteliğe imza attığımızı düşünüyorum. Ve herkesi bu konularda çaba göstermeye davet ederek, geleceğimiz için daha çok bir arada olmaya, birbirimize kenetlenmeye çağırıyorum” dedi. 

 

Haber / Emre BOZ