7 gündür aranan Elif Kocaeli'nde bulundu

10 Aralık'tan bu yana haber alınamayan Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Bölümü 2.sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Elif Ocak Kocaeli'nde babası tarafından bir parkta yalnız başına

GÜNDEM 17.12.2019 17:11:00 0
7 gündür aranan Elif Kocaeli

Kapaklı’da babası ile birlikte yaşayan 17 yaşındaki Elif Ocak, 10 Aralık günü sabah okula gitmiş, bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Kızının Kocaeli’nde olduğunu tespit eden baba Ümit Ocak, kızını almak için Kocaeli’ne gitti. Elif Ocak’ın telefonundan kardeşine attığı konumu takip eden babası, genç kızı bir parkta bularak Kapaklı’ya getirdi. Daha önce de Kocaeli’nde yaşadıklarını, burada bir arkadaşının evinde kaldığını, annesinin televizyonda programlarda görünmesinin ardından evden gitmesi gerektiğini söylediklerini kaydeden genç kız, geceyi sokakta geçirdi. Elif Ocak’ın, bulunduğu yerin konumunu kardeşi ile paylaşmasının ardından babası Kocaeli’ne giderek genç kızı Kapaklı’ya getirdi.  

 

OKULDAN ÇIKTIKTAN SONRA HABER ALINAMAMIŞTI

 

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 10 Aralık günü sabah bazı derslere girdiği fakat okuldan erken çıktığı öğrenilen 17 yaşındaki Elif Ocak'tan bir daha haber alınamamıştı. Kızlarının eve gelmemesi üzerine aile polise giderek kayıp başvurusunda bulunmuş ve Elif Ocak’ın bulunması için çalışmalara başlanmıştı. Elif Ocak’ın annesi Perihan Kutlu da televizyonda yayınlanan Gerçeğin Peşinde isimli programa katılarak kızının bulunması için yardım istemişti. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ