2 milyon mevsimlik çiçek ekilecek 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından kış sezonu boyunca 2 milyon mevsimlik çiçek ekileceğini söyledi. Albayrak, "Tekirdağ'ın çehresi

GÜNDEM 16.12.2019 11:14:00 0
2 milyon mevsimlik çiçek ekilecek 

Başkan Albayrak, "Park, refüj ve kavşaklar başta olmak üzere şehrin ilk izlenimini yansıtan alanlarda başlatılan mevsimlik çiçek ekimi, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından 11 ilçede eş zamanlı olarak yoğun bir şekilde sürdürülüyor." ifadelerimi kullandı. 

 

"BAHAR DÖNEMİNE KADAR DEVAM EDECEK"

 

Hercai menekşesi ve çuha menekşesi olmak üzere farklı renklerde 2 tür çiçek ekimi yapıldığını kaydeden  Albayrak, "Mevsimlik çiçek ekimi mesaisi bahar dönemine kadar devam edecek. Modern bir şehircilik anlayışıyla 11 ilçemize de güzel hizmetler götürmek amacıyla aralıksız bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan sosyal belediyecilik kapsamında insan odaklı, insana dokunur hizmet ve projeler üretirken, diğer yandan kentimizi güzelleştiren hizmetlere imza atıyoruz. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığımız, il genelinde mevsimlik çiçek ekimi çalışması gerçekleştiriyor. Daha güzel bir Tekirdağ hedefiyle yaptığımız bu çalışmaların tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

 

Haber / Emre BOZ