Toplu iş sözleşmesi imzalandı

Malkara Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) arasında Başkanlık makamında toplu iş sözleşmesinin imza töreni gerçekleştirildi.

GÜNDEM 12.12.2019 17:19:00 0
Toplu iş sözleşmesi imzalandı

Yapılan toplu iş sözleşmesinin imza törenine; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TÜM BEL-SEN Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı,  Malkara Belediyesi TÜM BEL-SEN Sendika İşyeri Baş Temsilcisi Hatice Cesur, Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Engin ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ünal Akkaya katıldı.

 

İMZALAR ATILDI

 

Yapılan toplu iş sözleşmesini Malkara Belediyesi adına Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Belediyesi’nde görev yapan TÜM BEL-SEN üyesi kamu personeli adına TÜM BEL-SEN Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı ve Malkara Belediyesi TÜM BEL-SEN Sendika İşyeri Baş Temsilcisi Hatice Cesur imzaladı.Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Bugün imzaladığımız sözleşme kamu personelimizin ücret ve sosyal haklarını 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2021 yıllarını kapsayacak. Malkara Belediyesi’nin bütçesinin elverdiğince personelimize en iyi desteği vermeye çalıyoruz. TÜM BEL-SEN üyesi personellerimize iş sözleşmesi hayırlı olsun.” dedi. 

 

Haber / Murat YAYIN