Projelerin sözleşmesi imzalandı

Çorlu Devlet Hastanesi ve Tekirdağ Ağız Diş Sağlığı Hastanesi tarafından hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajansı'ndan Teknik Destek almaya hak kazanan projelerin sözleşmeleri imzalandı. 

GÜNDEM 12.12.2019 16:17:00 0
Projelerin sözleşmesi imzalandı

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Çorlu Devlet Hastanesi ve Tekirdağ Ağız Diş Sağlığı Hastanesi tarafından hazırlanan projelerimiz Trakya Kalkınma Ajansı’ndan Teknik Destek almaya hak kazandı. 

 

TEKNİK DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI

 

Çorlu Devlet Hastanesi tarafından hazırlanan “Palyatif Bakımda Güncel Yaklaşımlar ve Hemşirelik Eğitimi” ile Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi tarafından hazırlanan “Sağlık Turizminde Kalitenin Artırılması Amacıyla Kalite Yönetim Eğitimi İçin Eğiticinin Eğitimi” isimli projelerin sözleşmeleri Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir, Tekirdağ Ağız Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Halim Doğrusöz, Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Lütfi Çağatay Onar ve Hastane Yetkililerinin katılımıyla imzalandı. 

 

24 SAĞLIK PERSONELİ KATILACAK

 

Tedavinin mümkün olmadığı terminal döneminde, Çorlu Devlet Hastanesi’nde görev yapmakta olan hemşire ve sağlık memurlarına “Palyatif Bakımda Güncel Yaklaşımlar ve Hemşirelik Eğitimi” adlı proje kapsamında,  hastaları rahatlatacak ve onların hayat kalitesini en yüksek düzeyde tutacak teorik ve uygulamalı eğitimin öğrenilmesi amacıyla uzman eğitimcilerden toplam 28 saatlik iki gruptan oluşacak şekilde eğitim verilmesinin planlandığını belirten yetkililer “Eğitime sağlık tesislerimizden 24 sağlık personeli katılacak” dedi. “Tekirdağ’ın İncisinde Eğitimcilerin Mesleki Gelişimi İçin Eğiticinin Eğitimi” adlı proje kapsamında hastanede daha etkin bir Kalite yönetim sisteminin oluşturulması ve kalite birim çalışanları ile yöneticilerin mesleki yeterliliklerini sağlayabilmeleri ve sağlıkta kalite akreditasyonun gereklerinin tam anlamıyla yerine getirilmesi amacıyla personellere toplam 28 saatlik iki gruptan oluşacak şekilde 4 günlük eğitim verilmesinin planlandığı ifade edildi. 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Düzenlenen imza töreninde konuşan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir; iki eğitimin de İl Sağlık Müdürlüğü ve vatandaşlar için hayırlı olmasını temenni ederken, desteklerinden dolayı Trakya Kalkınma Ajansı’na teşekkür etti. 

 

Haber / Ozan URTEKİN