Başkan Yurdakul, meclis üyelerine çam fidanı hediye etti

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, yılın son meclis toplantısı olan Aralık ayı olağan meclis toplantısı öncesi sürpriz yaparak tüm meclis üyelerine özel olarak hazırlanmış yılbaşı h

GÜNDEM 4.12.2019 16:18:00 0
Başkan Yurdakul, meclis üyelerine çam fidanı hediye etti

Malkara Belediye Meclisi 5393 Sayılı yasanın 20. maddesine göre Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısının gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye binasındaki Meclis Odası’nda Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un başkanlığında toplandı. 

MECLİS ÜYELERİNİN YENİ YILINI KUTLADI

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un yaptığı kısa selamlama konuşmasının ardından Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler adına Saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu sonrasında gündem maddelerinin okunmasına geçilmeden önce Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, meclis salonuna elinde özel olarak hazırlanmış ve üzerinde ‘Bir Fidan Ekmek İçin En İyi Zaman 20 Yıl Önceydi, İkinci En İyi Zaman Bugün’ yazılı çam fidanı sepetleriyle içeri girip elinde getirdiği fıstık çamı fidanlarını yılbaşı hediyesi olarak meclis üyelerine hediye etti ve kendilerinin yeni yılını kutladı. Belediye meclis üyeleri Başkan Yurdakul’un bu hediyesinden dolayı çok memnun olduklarını belirterek kendisine teşekkür etti.

YILIN SON TOPLANTISI

Meclis üyelerinin yeni yılını kutlayan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “2019 yılının son meclis toplantısını gerçekleştiriyoruz. Yıl içerisinde aldığımız kararlar ile Malkaramıza en iyi şekilde sizlerle birlikte hizmet etmeye çalıştık. Yeni yılda da uyum içerisinde ilçemizde yaşayan hemşerilerimizin refah seviyesini yükseltmek için çalışmayı umut ediyorum. 2020 yılının siz değerli meclis üyelerimize ve şehrimizde yaşayan tüm hemşehrilerimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, 2020 yılında Malkaramızı daha çok fidanla buluşturmak ümidiyle yeni yılınızı şimdiden kutluyorum.” dedi. 

Haber / Murat YAYIN