Güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı

Aralık Ayı İlçe Güvenlik Kurulu ve Muhtarlar Toplantısı Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda yapıldı. 

GÜNDEM 3.12.2019 17:06:00 0
Güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı

Sürekli göç alan ve büyüyen Çerkezköy’de güvenlik konusunda dikkatli ve tedbirli davranılması gerektiği ifade edilen Aralık Ayı İlçe Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda, yetkililer tarafından genel güvenlik konusunda yürütülecek hizmetler, alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgiler verildi. 

 

GÜVENLİK TEDBİRLERİ ARTIRILACAK

 

Özellikle ilçe güvenliği konusunda önlemlerin ve tedbirlerin artırılması kararlaştırılırken, kışın ilçede oluşacak olumsuz hava koşullarından kaynaklanacak sıkıntıların tespiti ve giderilmesi konusunda kurumların üzerlerine düşen görevleri yapmaları konusu da görüşüldü. Okul önlerinde güvenlik tedbirlerinin artırılması, madde bağımlılığının önlenmesi ile ilgili çalışmalar yapılması gibi konuların da masaya yatırıldığı toplantıya Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın yanı sıra 3. Zırhlı Tugay Komutan V. Alb. Erdoğan Keskin, Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Savcısı Yusuf Beyaztaş, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, kurum amirleri, muhtarlar ve Açık Kapı personeli katıldı. Kaymakam Abban, İlçe Güvenlik Kurulu Toplantısı'nın ardından mahalle muhtarları ile toplantı yaptı. Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya da katıldı. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ