"Her zaman sanatın ve sanatçının yanındayız" 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediye Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Mehmet Cebeci ve Marangoz ustası Hasan Özlem'in Çorlu Orion AVM'de yapmış olduğu Karma Sergi açılıÅ

GÜNDEM 2.12.2019 13:27:00 0
"Her zaman sanatın ve sanatçının yanındayız" 

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Mehmet Cebeci ve Marangoz ustası Hasan Özlem tarafından Pyrograpy, Karakalem, Su Kabağı Boyama, Ahşap Kütük Sanatı Örnekleri Karma sergisinin açılışı yapıldı. Serginin açılış kurdelesini Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Başkan Yardımcıları Ayça Albayraktar, Yüksel Baydarlı ve Mehmet Cebeci kesti. Sergiye, Ergene Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

"GERÇEK BİR SANATKARLAR"

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, serginin açılışında yaptığı konuşmada, “Bu güzel eserlerinden dolayı Belediye Başkan Yardımcımızı ve Marangoz ustası Hasan Özlem’i kutluyorum. Gerçek bir sanatkârlar, ellerine emeklerine sağlık. Ergene Belediyesi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanındayız, destek verdik destek vermeye devam da ediyoruz. Yapılan eserleri incelediğimizde gerçekten takdir ettim, bu güzel el emeklerinin, el işlemelerinin ve serginin açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Haber / Ruşa ELMA