Oyuncak kasasından paraları alanlar güvenlik kamerasına yakalandı

Malkara'da 5 kişi bir parkta bulunan oyuncak araçların çalışması için atılan madeni paraların bulunduğu bölümü, tornavida yada kesici bir aletle kırarak içerisindeki bozuk paraları aldı. O

GÜNDEM 25.11.2019 17:27:00 0
Oyuncak kasasından paraları alanlar güvenlik kamerasına yakalandı

Camiatik Mahallesi 100.Yıl Caddesi üzerindeki parka gelen 5 kişi, iddiaya göre gündüz vakti buradaki oyuncak araçları çalıştıran metal para atılan bölümü ellerindeki tornavida yada kesici bir aletle kırarak içerisindeki bozuk paraları aldı. Şüpheliler daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştı. Olay ise saniye saniye iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Oyun gruplarının metal para atılan bölümlerinin kırık olduğunu fark eden park işletmecisi güvenlik kameralarını inceleyince şok oldu.

‘AİLELERİN BU OLAYLARA BİR EL ATMALARI LAZIM’

Ailelerinin bu duruma acil bir çözüm bulunmasını isteyen park işletmecisi Tahir Yavuz, “5 tane çocuk oyun makinesindeki paraları almak amacıyla ellerinde tornavida yada ona benzer kesici bir aletlerle oyun makinalarının kilitlerini bozup makinaların içindeki paraları almışlar. Çocuklardan şikâyetçi olmadık. Olmadık ama çocukların ailelerinin bu olaylara bir el atmaları lazım. Atalarımız ağaç yaşken eğilir derler. Bir şekilde aileleri buna bir çözüm bulsunlar. Bu çocuklar yarın öbür gün topluma daha büyük zarar verirler. Ailelerine de zarar verir kendilerine de zarar verirler. Buradan bu çocukların ailelerine sesleniyorum. Çocuklarınıza sahip çıkın. Daha art niyetli yada sinirli bir insana denk gelir buradan 10 kuruş alacam diye çalacağım diye kendilerinde zarar verebilirler. Bu çocukların ailelerine sesleniyorum. Neyse aileleri gereğini yapsınlar.” dedi.

Haber / Murat YAYIN