Şampiyonada Çerkezköy'ü temsil ettiler

Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun 2019 Yılı Faaliyet Programında yer alan Kulüpler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 20-24 Kasım tarihleri arasında Sivas'ta yapılıyor. Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcusu G?

SPOR 22.11.2019 15:25:00 0
Şampiyonada Çerkezköy

Sivas 4 Eylül Taha Akgül Spor Salonu’nda düzenlenen seremoni törenine; Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra, Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas Vali Yardımcısı Hikmet Dengeşik, AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Alim, hakemler, antrenörler, sporcular ve aileler katıldı.

PLAKET TAKDİM ETTİ

Açılış töreninde Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin ve Sivas Valisi Salih Ayhan birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Başkan Şahin, katılımcılara günün anısına birer plaket takdim etti.

TÜRKİYE 3’ÜNCÜSÜ OLDU

Şampiyonanın ilk gününde Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Sporcusu Şahin Yiğit, 87 kilogram erkeklerde Türkiye 8’incisi oldu. Şampiyonanın 2’nci gününde de Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcusu Gülsüm Ügey, 73 kilogram bayanlarda Türkiye 3’üncüsü oldu. Şampiyonaya 271 kulüp ve bin 744 sporcunun katıldığını belirten Çerkezköy Güzel Spor Kulübü’nün Milli Antrenörü Bilal Güzel “Oldukça heyecanlı ve çetin geçen müsabakalara ilgi büyük oldu” dedi. Güzel, şampiyonanın 24 Kasım’da sona ereceğini belirtti. Güzel Spor Kulübü sporcusu Gülsüm Ügey’in başarılı maçlar çıkardığını ve başarısını Türkiye 3’üncülüğü ile taçlandırdığını kaydeden Güzel, “Güzel bir mücadele sergileyen Gülsüm Ügey şampiyonada ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etti” diyerek başarısından dolayı sporcuyu tebrik etti. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU