Öğretmenler kahvaltıda bir araya geldi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi'nde görev yapan öğretmenler okul aile birliği yönetimi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.?

GÜNDEM 22.11.2019 13:54:00 0
Öğretmenler kahvaltıda bir araya geldi

Dün saat 10:00’da Çınar Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Berk, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. 

“BİLGİLİ VE BİRİKİMLİ BİR KADROMUZ VAR”

Berk, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bu kahvaltı programını organize eden okul aile birliği yönetimine de teşekkür etti. Kadrolarının fedakar, sabırlı, bilgili ve birikimli bir kadro olduğunu kaydeden Okul Müdürü Berk, “5 ay önce aranıza katıldım. Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. 

PLAKET VERİLDİ 

Kahvaltıya katılan tüm öğretmenlere teşekkür eden Okul Aile Birliği Başkanı Çetin Kahraman da, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Okul aile birliği yönetimi Okul Müdürü Süleyman Berk’e plaket takdim etti. Çınar Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya Okul Müdürü Süleyman Berk, Okul Aile Birliği Başkanı Çetin Kahraman, Okul Aile Birliği Yönetiminden Semra Kepek, Neşe Şan, Yolcu Şentürk ve Garip Dilbilmez ve okul öğretmenleri katıldı.
 

Haber / Emre BOZ