Kavlak: Herkesin içine sinecek bir sözleşme imzalayacağız

Çerkezköy B/S/H/ Ev Aletleri San. A.Ş.'de geleneksel hale getirilen futbol turnuvasının kupa törenine katılan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, toplu sözleşme süreci ile ilgili üyelere b

GÜNDEM 20.11.2019 15:01:00 0
Kavlak: Herkesin içine sinecek bir sözleşme imzalayacağız

Çerkezköy B/S/H/ Ev Aletleri San. A.Ş. ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi B/S/H/ Ev Aletleri İşyeri Temsilciliği’nin işbirliğinde düzenlenen geleneksel futbol turnuvasında 21 takım mücadele etti. 

ŞAMPİYON ÇAMAŞIR FABRİKASI OLDU

7 Ekim tarihinde başlayan karşılaşmalar önceki akşam oynanan final müsabakası ile sona erdi. Finalde Çamaşır Fabrikası Takımı ile Fırın Fabrikası Takımı karşı karşıya gelirken, rakibini mağlup eden Çamaşır Fabrikası Takımı turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada 2’nciliği Fırın Fabrikası Takımı elde ederken, Lojistik Takımı 3’üncü, A-Cool Takımı ise 4’üncü oldu. 

GOL ŞAMPİYONU OLDU

Turnuvada oynanan karşılaşmalarda 22 gol atan Çamaşır Fabrikası Takımı’ndan Tezcan Karabulut, turnuvanın gol şampiyonu oldu. 

KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Final müsabakasının ardından dereceye giren takımlar için kupa töreni düzenlendi. Kupa törenine Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, B/S/H/ Ev Aletleri San. A.Ş. İcra Kurulu Üyeleri Konrad Pagenstert ve Joerg Schaupp, Kampüs Yönetim Direktörü İlyas Kum, Çamaşır fabrikası Direktörü Serkan Öztürk, Fırın Fabrikası Direktörü İsmail Kılıç, Çamaşır Fabrikası Üretim Müdürü Özgür Sarıkaya, Fırın Fabrikası Üretim Müdürü Ersan Korkmaz, İnsan Kaynakları Endüstri ilişkileri Baş Uzmanı Erdal Aslan, Fırın Fabrikası İmalat Mühendisliği Müdürü Hakkı Çağatay Kartal, Fırın Fabrikası Ambar Müdürü Asil Aydın, Kampüs Sc Müdürü Ali Kaan Pastırmacı, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, turnuvada hakemlik yapan Çerkezköy Şube Mali Sekreteri ve İşyeri Baş Temsilcisi Rıdvan Koç ile işyeri temsilcisi Musa Vatansever ve B/S/H Ev Aletleri firması çalışanları katıldı.  

TAKIMLARA KUPALARI VERİLDİ

Turnuvada dereceye giren takımlar kupalarının verildiği törende, turnuvada 71 kaç yöneten hakemlere de ödül verildi. Kupa töreninde konuşan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, finalde karşılaşan 2 takımı da tebrik ederek “Gerçekten çok güzel bir maç oldu. Dostluk kazandı” dedi. 

“HERKESİN İÇİNE SİNECEK BİR SÖZLEŞME İMZALAYACAĞIZ”

Toplu sözleşme süreciyle ilgili de konuşan Genel Başkan Kavlak “İyi bir hazırlık döneminden sonra taslağı verdik. Şuanda görüşmeler devam ediyor. 3 görüşme gerçekleştirildi. 4.görüşme Çarşamba günü Ankara’da yapılacak. Taslağı verdikten sonra dün ilk defa konuştum. Bir algı operasyonu var. İşler iyi değil gibi gösteriyorlar. Hiç merak etmeyin. İyi ekiplerle çalışıyoruz. İyi üniversitelerle çalışıyoruz. Geçen dönem olduğu gibi bu dönem de iyi bir toplu sözleşmeye imza atacağız. Herkesin içine sineceği, herkesin ‘Allah sendikamdan razı olsun’ diyeceği bir toplu sözleşmeyi inşallah hep beraber imzalayacağız” dedi. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU