Deprem Simülasyon TIR'ı Çerkezköy'de

1.derece deprem bölgesinde bulunan Tekirdağ'da, büyükşehir belediyesi deprem konusunda vatandaşlara ve öğrencilere yönelik eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Tekirdağ Bü

GÜNDEM 14.11.2019 16:06:00 0
Deprem Simülasyon TIR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı'nın organize ettiği program çerçevesinde, Düzce Depreminin 20. yıldönümü anma etkinlikleri kapsamında Çerkezköy'de faaliyet gösteren 3M ve Doluca Fabrikalarının yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerine yönelik eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerinde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Simülasyon TIR’ı, bugün de Çerkezköy’de eğitimlerine devam edecek. 

1. DERECE DEPREM BÖLGESİNDE YER ALIYOR

Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener, Tekirdağ'ın 1. derece deprem bölgesinde yer aldığını anımsattı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bu gerçek doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Yener, Deprem Simülasyon TIR’ı ile vatandaşlara hem deprem gerçeğini hatırlatmayı hem de deprem anında ve sonrasında nasıl davranılması gerektiği konusunda vatandaşları bilinçlendirmeyi amaçladıklarını belirtti. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU