Evden kaçan kızının yaşamına 2 kurşunla son verdi

Önceki gece evden kaçan kızı Sultan Kütük'ü (18) şehir dışında bularak 34 KD 8303 plakalı araçla Çerkezköy'e getiren baba Okan Kütük (45) iddiaya göre kızıyla konuşmak için

GÜNDEM 12.11.2019 09:34:00 0
Evden kaçan kızının yaşamına 2 kurşunla son verdi

 

Acil servis önünde elinde tabancayla korku dolu anlar yaşanmasına sebep olan katil zanlısı baba Okan Kütük, burada polis tarafından gözaltına alınırken, kafasına ve ensesine aldığı 2 kurşunla ağır yaralanan Sultan Kütük, Çerkezköy Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını kaybetti. 

ANNENİN FERYATLARI YÜREKLERİ DAĞLADI

Çerkezköy Emniyet Müdürlüğüne bağlı olay yeri inceleme ekipleri araçta yaptıkları incelemede 2 adet boş kovan buldu. Haberi alan aile yakınları hastaneye akın ederken, polisin sakinleştirme gayretlerine küfür ve hakaretlerle karşılık veren 2 genç ile polis ekipleri arasında arbede yaşandı. Olayda kızını kaybeden annenin feryatları yürekleri dağlarken, hayatını kaybeden Sultan Kütük’ün kardeşleri de polis tarafından sakinleştirildi. Nöbetçi Çerkezköy Cumhuriyet Savcısının araçta ve otopside yaptığı ilk incelemenin ardından, basına ve ensesine aldığı 2 kurşunla hayatını kaybeden Sultan Kütük’ün cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis tarafından gözaltına alınan baba Okan Kütük’ün ifadesinden şüphelenen soruşturma savcısının diğer aile fertlerinin ifadelerine de başvurduğu öğrenilirken, şüpheli için ek gözaltı süresi verildi. Okan Kütük’ün yarın Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarılması bekleniyor.

Haber / Şaban KARDEŞ