İş makinelerinin parça ve ekipmanlarını çaldılar

Muratlı'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Muratlı Balabanlı ve Müsellim Mahalleleri arasında yürütülmekte olan SSB beton yol yapım çalışmala

GÜNDEM 11.11.2019 16:30:00 0
İş makinelerinin parça ve ekipmanlarını çaldılar

Balabanlı Mahallesi çıkışından yaklaşık 700 metre uzaklıktaki çalışma sahasında bulunan 4 adet iş makinesinin 2 tanesinin parça ve ekipmanlarının çalışndığınıve kamu malına zarar verildiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri “Yapılan tespitlere göre meydana gelen hırsızlık olayında finişer makinesinin 2 çift aküsü, elektrik kablosu, basamakları, orta kısım tablası ve yedek cıvataları; beko loaderin ise 1 adet aküsü, avadanlık takımı ve anahtar takımı çalındı” dedi. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin küçük hesaplarla gerçekleştirdikleri bu hırsızlık sonucunda iş makinelerinde maddi zarar meydana geldiğini belirten yetkililer “Unutulmamalıdır ki, kurumumuz bünyesinde kullanılmakta olan araç ve ekipmanlarla tüm Tekirdağ halkına hizmet veriliyor. Meydana gelen olay nedeniyle soruşturma başlatıldı. Adli süreç kurumumuzca yakından takip edilecek. Öte yandan iş makinelerinde verilen zararı gidermeye yönelik çalışmalar başlatıldı. Yol yapım hizmetlerine devam edilecek” dedi. Hırsızlık yapan kişi ya da kişileri kınayan yetkililer, vatandaşların benzer nitelikte olaylara tanık olmaları halinde gerekli birimlere başvurmaları çağrısında bulundu. 

Haber / Şaban KARDEŞ