Başarılı sporcudan Başkan Akay'a ziyaret

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 11. Avrupa Shotokan Karate Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Karate Takımı sporcularından Murat Kıroğlu'nu

GÜNDEM 7.11.2019 15:24:00 0
Başarılı sporcudan Başkan Akay

Ziyarette Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Şahin Yılmaz ile Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı da hazır bulundu. Ziyarette konuşan Kıroğlu, Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü olarak 1 – 3 Kasım tarihleri arasında Makedonya’nın başkenti Üsküp’te düzenlenen 11. Shotokan Karate Şampiyonası’na katıldıklarını ve şampiyonadan 2 birincilik ve 5 üçüncülük elde ettiklerini belirtti. 

BÜYÜK ERKEKLER TAKIM KATA KATEGORİSİNDE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDULAR

Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Şahin Yılmaz da 11. Shotokan Karate Şampiyonası’nda Büyük Erkekler Takım Kata kategorisinde Avrupa Şampiyonu olduklarını ifade ederek “Büyük Bayanlar Takım Kata kategorisinde ise Avrupa 3.’sü olduk. Sporcularımızdan Uğur Cengizhan Kaptan 31-46 Yaş Erkekler Kata kategorisinde Avrupa Şampiyonu olurken; aynı kategoride yarışan sporcumuz Murat Kıroğlu da Avrupa 3.’sü oldu” dedi. 

3’ÜNCÜ OLDULAR

Ferdi 18 Yaş Üstü Erkekler Kata kategorisinde Mustafa Oğulcan Alımcı’nın 3’üncü, Ferdi 18 Yaş Üstü Bayanlar Kata kategorisinde de Havva Özgül’ün 3’üncü olduğunu kaydeden Şahin, Bayanlar +68 Kilo Kumite kategorisinde mücadele eden Burcu Özlükan’ın da da Avrupa 3’üncüsü olduğunu belirtti. 

“ÇERKEZKÖY’ÜN ADINI DÜNYAYA DUYURACAĞIZ”

Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Şahin, Çerkezköy'ün ismini ‘Sevdamız Çerkezköy’ sloganıyla ülkemize ve dünyaya duyuracaklarını ifade ederken, kendilerine destek olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a da kulüp adına teşekkür etti. 

“SPORUN VE SPORCUNUN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Makedonya’nın başkenti Üsküp’te düzenlenen 11. Shotokan Karate Şampiyonası’nda kentimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Karate Takımı sporcularımızı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum”  dedi. Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sporun ve sporcunun destekçisi olacaklarını kaydetti. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU