Yaman Güven tazeledi

Demokratik Sol Parti Tekirdağ İl Kongresi DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın katılımıyla yapıldı. Seçimlere tek aday olarak giren mevcut il başkanı Mehmet Yaman, güven tazeleyerek yeniden başkanlı

GÜNDEM 5.11.2019 11:18:00 0
Yaman Güven tazeledi

Tekirdağ Turizm ve Otelcilik Uygulama Oteli'nde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongreye DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın yanı sıra DSP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özbilge, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen ve Belediye Meclis Üyeleri ile partililer katıldı. Seçimlere tek aday olarak giren mevcut başkan Mehmet Yaman, güven tazeleyerek yeniden DSP Tekirdağ İl Başkanı seçildi.

BU DUYGUMUZ HİÇ KAYBOLMADI

Genel kurulda konuşan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, “Büyük Atatürk’ün önderliğinde yedi düvele meydan okuyan bir milletin fertleri, bu topraklarda on bin yıllık bir geçmişin bugünkü mirasçıları olarak, çağdaş medeniyetin olanaklarını yaratıp, insanca, hakça bir düzen kurulması ülküsüyle kendimize ve gelecek nesillerimize yaşanası bir Türkiye yaratmanın peşindeyiz. Bu duygumuz hiç kaybolmadı ve hep birlikte yürüttüğümüz bu inançlı mücadele ile de hiç kaybolmayacak” dedi. 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata da “Yönetime geldiğimiz günden beri kısa sürede çok yol kat ettik. Hem geçmiş dönemden kalan borçlarımızı ödüyor, hem de hızlı bir şekilde yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Güzel projelere imza atmayı hedefliyoruz. Marmara Ereğlisi’ni Trakya’nın vitrin kenti yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Tekirdağ İl Kongresi’nin ardından Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; Genel Başkan Önder Aksakal ve beraberindekileri Marmara Ereğlisi’nde öğle yemeğinde ağırladı. 

Haber / Ruşa ELMA