Trakya teşkilatları Tekirdağ'da bir araya geldi

İYİ Parti Trakya teşkilatları Tekirdağ'da düzenlenen değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Toplantıda İYİ Parti'nin üye çalışmaları, teşkilatları güçlendirme çalıÅ?

GÜNDEM 4.11.2019 13:29:00 0
Trakya teşkilatları Tekirdağ

 

 

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne İl Başkanları, ilçe başkanları ve mali sekreterler katıldı. 

“SEÇİMLERE DAHA GÜÇLÜ HAZIRLANIYORUZ”

Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, toplantının açılışında yaptığı konuşmada İYİ Parti’nin tüm illerde olduğu gibi Tekirdağ’da da üye çalışmalarının devam ettiğini belirterek “Bu toplantımızda yapıldığı gibi kurumsallaşma çalışmaları ile İYİ Parti gelecek seçimlere daha güçlü bir hazırlık yapmaktadır” dedi. İYİ Parti’nin Tekirdağ’da olduğu gibi tüm illerde hızla mahalle temsilcilerini oluşturduğunu ve teşkilat yapılarını güçlendirdiğini kaydeden Alkaya, İYİ Parti’nin millet için demokrasi yürüyüşü olduğunu ifade etti. 

“MİLLET İYİ PARTİ’NİN İKTİDAR OLMASINI İSTİYOR”

Bundan sonra çalışmaları daha da hızlandıracaklarını söyleyen Alkaya, “Çünkü İYİ Parti’yi millet çağırıyor, millet O’nun bir an önce iktidar olmasını istiyor. Milletimiz biliyor ki İYİ Parti iktidarında insanımız için özgürlük, devletimiz için itibar, milletimiz için demokrasi yürüyüşü olacaktır. Tüm toplumumuz için de büyük Türkiye yürüyüşü olacaktır. Bu çalışmalarımız güçlü Türkiye yürüyüşünün işaret fişeğidir” dedi. Alkaya’nın konuşmasının ardından toplantıda teşkilat ve mali konularda izlenecek yol haritası görüşüldü. 

Haber / Menşure KARDEŞ