Erasmus bilgilendirme toplantısı yapıldı

Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen, Trakya Üniversiteler Birliği'nin (TÜB), "Erasmus + 2. Bölgesel Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısıâ?

GÜNDEM 31.10.2019 11:07:00 0
Erasmus bilgilendirme toplantısı yapıldı

Rektörlük toplantı salonunda yapılan toplantıya Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Yurtcan ve Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Erasmus Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz, Trakya Üniversitesi Erasmus Ofisi Yetkilileri ile misafir üniversitelerin Erasmus yetkilileri katıldı. 

 

ÇANAKKALE ON SEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ YAPACAK

 

Toplantı öncesi Rektör Tabakoğlu, yürütülen ve yapılması planlanan Erasmus Hareketlilik Projeleri ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Toplantıda, Trakya Üniversiteler Birliği üyesi üniversitelerin, Erasmus-Ana Eylem 1, Bireylerin Öğrenme Hareketliliği (KA1) Kapsamında Yükseköğretim Öğrenci ve Personelinin Öğrenme Hareketliliği proje faaliyetleri görüşülerek, bu kapsamda TÜB üye üniversiteleri arasında yapılan, yapılacak işbirliği ve koordinasyon çalışmaları değerlendirildi. Ayrıca 2021 yılı itibarıyla sonlanacak Erasmus+ fazından sonraki yeni Erasmus dönemiyle ilgili tedbirler ve gelecekte yapılacak ortak konsorsiyum projeleri de ele alındı. Toplantıda son olarak, önümüzdeki yıl düzenlenecek TÜB Erasmus+ 3. Bölgesel Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı’nın Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapılması kararlaştırıldı. 

 

Haber / Ruşa ELMA