İYİ Parti 2 yaşında

İYİ Parti'nin 2'nci kuruluş yıldönümü Kapaklı'da etkinliklerle kutlandı. Saat 11:00'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunan İYİ Parti Kapaklı İlçe Yönetimi ve partililer,

GÜNDEM 25.10.2019 16:23:00 0
İYİ Parti 2 yaşında

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve partililer, İYİ Parti’nin 2’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla dün saat  11:00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. 

 

TÜRKİYE’NİN İYİ PARTİ’YE İHTİYACI VAR

 


Çelenk sunumunun ardından konuşan İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin İYİ Parti ülkemizin siyasi ve ekonomi alanlarında büyük sıkıntılar yaşadığı, ümitlerin karardığı bir dönemde 25 Ekim 2017 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde, “Cesurlar hareketi” olarak Türk siyaset sahnesine güneş gibi doğmuştur. Zorlukları aşa aşa Genel Başkanımızın liderliğinde İYİ Parti’yi kurarak ne kadar isabetli bir karar verildiğini ve Türkiye’nin İYİ Parti'ye ne kadar çok ihtiyacı olduğunu Ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçlerde çok daha iyi anlıyoruz” dedi. 

 

BİZİM İÇİN BİR BAŞLANGIÇTIR

 


İYİ Parti’nin 2’nci kuruluş yılını kutladıklarını belirten Çetin “Bizler Bu yola çıkarken ‘Cesurlar Hareketi’ olarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in kararlı ve başarılı tutumu ile 25 Ekim 2017 tarihinde İYİ Partİ kimliği ile siyaset sahnesinde yerimizi aldıktan sonra 25 Ekim 2019 tarihine kadar uzun ve engelli bir süreçten geçtik. Genel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimleri halk oylamaları ve ekonomik krizler. Ülkemizde gerçekleştirilen yerel seçimlerde gerek Millet İttifakı olarak Ankara, İstanbul Adana, Antalya gibi Büyükşehirlerde gerekse İYİ Parti teşkilatları olarak yüksek bir performans ile belediye başkanlıklarında ve meclis üyeliklerinde elde edilen başarılar bizim için bir başlangıçtır” dedi. 

 

UMUTLAR TEKRAR ALEVLENDİYSE İYİ PARTİLİKLERE OLAN İNANÇTANDIR

 


İlçe Başkanı Çetin “’Cesaret bulaşıcıdır’ diyerek çıktığımız bu meşakkatli yolda en başından beri en önemli görev ve sorumluluklar cesur parti kurucularımıza ve birbirinden değerli teşkilat mensuplarına düşmüştür. Başta Sayın Genel Başkanım Meral Akşener ve Sayın Milletvekilim Enez Kaplan Bey olmak üzere, kıymetli teşkilat mensupları; İYİ Parti bayrağını en yukarıya taşıyacak kadroları kurmak için gece gündüz demeden büyük güç ve emek harcadık. Kadını, erkeği, genci ve yaşlısıyla tüm Türkiye bizlere güvendi ve inandı. Kuruluşumuzdan bu tarafa ciddi yol yürünerek, canım ülkemin iyi olması için her türlü çabayı sarf ettik ve sarf etmeye de azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Bugün ülkemde umutlar tekrar alevlendiyse milletimizin bize, İYİ Partililere inanç ve güvenindendir” dedi. 

 

“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

 


İYİ Partililer olarak Genel Başkan Meral Akşener’in koyduğu hedefe ulaşmak için, gösterdiği çizgiden ayrılmadan ve hiç durmadan çalışacaklarını kaydeden Çetin, “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Kapaklımız iyi olacak, Tekirdağ iyi olacak Türkiye iyi olacak” dedi. Çelenk sunumunun ardından İYİ Partililer ilçe teşkilatında 2’nci kuruluş yıldönümü pastası kesti. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU