Sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü

Çorlu'da 34 yaşındaki Nuran Gökalp, iddiaya göre birlikte yaşadığı Ayhan D. tarafından sokak ortasında 15 yerinden bıçaklanarak canice öldürüldü. Olay yerine gelen mahalle bekçileri kanlar iÃ?

GÜNDEM 23.10.2019 10:06:00 0
Sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü

Ülkemizde son dönemlerde artan kadın cinayetlerine bir yenisi de Çorlu’da eklendi.  Çorlu’da boş bir araziden yükselen yardım çığlıklarına koşan mahalle bekçileri bir kadını kanlar içinde yerde buldu. Kadının birlikte yaşadığı öne sürülen katil zanlısı suç aleti bıçakla birlikte yakalandı.

 

SUÇ ALETİYLE BİRLİKTE YAKALANDI

 

Edinilen bilgilere göre olay Çorlu’da Zafer Mahallesi Cemile Yeşil Anadolu Lisesi’nin arkasında yer alan boş alanda meydana geldi. İddiaya göre birlikte yaşadıkları öğrenilen Ayhan D. ile 34 yaşındaki Nuran Gökalp, boş arazide bir süre konuştuktan sonra bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre Ayhan D. yanındaki bıçakla Nuran Gökalp’i defalarca bıçakladı.  Kadının yardım çığlıklarını duyan mahalle sakinleri polise haber verdi. Olay yerine ilk olarak bölgede devriye görevi yapan mahalle bekçileri sevk edildi. Olay yerine gelen mahalle bekçileri kanlar içinde yerde yatan Nuran Gökalp adlı kadının başında katil zanlısı Ayhan D.’yi suç aleti bıçak ile birlikte yakaladı.

 

15 YERİNDEN BIÇAKLANDIĞI BELİRLENDİ

 

Olay yerinde hayatını kaybeden Nuran Gökalp’in en az 15 yerinden bıçaklandığı belirlendi. Polis ekiplerinin ilk yaptığı incelemede katil zanlısı Ayhan D.’nin alkollü olduğu belirledi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Büro Amirliği ekipleri ve Asayiş Büro Amirliği Ekipleri ile nöbetçi Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Nuran Gökalp’in cansız bedeni Çorlu Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ