O caniye ağırlaştırılmış müebbet

İstanbul'da yaşayan ve geçtiğimiz yıl eşiyle yaşadığı anlaşmazlıkların ardından 2, 4, 15 ve 16 yaşlarındaki 4 çocuğunu da yanına alarak Saray'daki ailesinin yanına yerleşen 33 ya

GÜNDEM 16.10.2019 16:51:00 0
O caniye ağırlaştırılmış müebbet

İstanbul'da yaşayan 33 yaşındaki Şeyda Ayyıldız, geçtiğimiz yıl eşi Hakan Ayyıldız ile yaşadığı tartışmalar ve geçimsizlik üzerine eşini terk edip, 4 çocuğunu da yanına alarak Saray’da yaşayan anne ve babasının yanına yerleşti. Çerkezköy’de bir tekstil fabrikasında da iş bulan Şeyda Ayyıldız, burada çalışmaya başladı. Saray'ın Kemalpaşa Mahallesi Remzi Şeker Caddesi üzerindeki evden, geçtiğimiz yıl 11 Ekim günü işe gitmek üzere çıkan Şeyda Ayyıldız'ın önü ayrı yaşadığı eşi Hakan Ayyıldız tarafından kesildi.

 

 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETMİŞTİ

 

Hakan Ayyıldız, yeniden eve dönmesini istediği eşinden 'hayır' yanıtını alınca yanında getirdiği ekmek bıçağı ile eşini 4 kez bıçaklayıp kaçtı. Şeyda Ayyıldız olay yerinde hayatını kaybederken, cinayetin ardından kaçan Hakan Ayyıldız ise polis tarafından yakalandı.

 

İNDİRİMSİZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET CEZASI VERİLDİ

 

Eve dönmeye ikna edemediği eşini sokak ortasında 4 bıçak darbesiyle katleden Hakan Ayyıldız, dün Çorlu Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Yapılan yargılama sonucu mahkeme heyeti sanığa, indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU