Çöken çatının altında kaldı

Hayrabolu'da kullanılmayan bir evin çöken çatısının altında kalan Fatma Yavaş (55) yaralandı. Çevredekilerin yardımıyla göçüğün altından çıkartılan Fatma Yavaş, ambulansla hastan

GÜNDEM 14.10.2019 17:37:00 0
Çöken çatının altında kaldı

Olay, Hayrabolu ilçesine bağlı Karababa mahallesinde meydana geldi. Karababa Mahallesi’nde çiftçilikle uğraşan Ahmet Yavaş’a ait kullanılmayan kerpiç evde eşi Fatma Yavaş, çatının altındaki tuğlaları başka bir yere aktarmak istedi. Tuğlaları aktardığı sırada bilinmeyen bir nedenle evin çatısı Fatma Yavaş’ın üzerine çöktü.

 

GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI

 

Gürültüyü duyan komşu ve akrabalarının ihbarı ile olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. O sırada Fatma Yavaş’ın akrabaları çatısı çöken evin yanında bulunan kahvehanedeki vatandaşlardan yardım istedi. Kahvehaneden gelen vatandaşlar çöken çatıyı kaldırarak çatının altında kalan Fatma Yavaş’ı güçlükle çıkardı.

 

“BİR GÜRÜLTÜ KOPTU”

 

Sesi duyunca çok korktuğunu belirten Mehmet Yavaş (85) “Ben evin yanındaydım. Bir gürültü koptu. Çok korktum. Hemen buraya geldim. Sese gelenler de olmuş. ‘Yenge çöken çatının altında kalmış’ dediler. Haber vermişler, kahvehanedeki insanlar geldi. Çatıyı kaldırdık, altından çıkardık” dedi.

 

HASTANEYE KALDIRILDI

 

Yaralı Fatma Yavaş, olay yerine gelen sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Hayrabolu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Murat YAYIN