MADOS olağanüstü genel kurulunu yaptı

Malkara Avcılık ve Doğa Sporları Derneği (MADOS) olağanüstü genel kurulu toplantısı yapıldı. Yapılan toplantılı seçimde başkanlığa Yunus Türgen getirildi.

GÜNDEM 13.10.2019 13:39:00 0
MADOS olağanüstü genel kurulunu yaptı

Malkara Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulu Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından Divan heyeti seçimi yapıldı. Yapılan seçimde Divan başkanlığına Haldun Başkütük, Kâtip üyeliğine ise Ercan Ünal ve Recep Mızrak seçildi. Yapılan Divan heyeti seçimin ardından üyelere gelir ve gider durumu, faaliyet raporu hakkında genel bilgilendirme yapıldı. Yönetim kurulunun ibrasının ardından dernek organlarının seçimine geçildi. 

 

YENİ YÖNETİM SEÇİLDİ

 

Seçime tek liste ile giren ve üyelerin tüm oyunu alan Yunus Türgen başkanlığa seçildi. Yapılan yönetim ve denetim kurulu seçiminde Başkanlığa Yunus Türgen, Yönetim Kurulu Üyeliğine Öner Kökten, Selçuk Balkır, Süha Özlem, Cahit Keskinbaş, Vahit Firan ve Recep Mızrak, Denetleme Kuruluna ise, Yunus Erdoğan, Emre Giden ve Umut Usta seçildi. 

 

‘KATILAN TÜM ÜYELERİME VE VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM’

 

Amaçlarının tüm doğa sporlarına gönül veren insanlara daha iyi beklenti ve talepleri karşılayıcı hizmet etmek olduğunu belirten MADOS Derneği Başkanı Yunus Türgen “Yeni kurulan bir dernek olarak amacımız yalnızca avcı camiasına yardımcı ve yol gösterici olmaktan ziyade tüm doğa sporlarına gönül veren insanlara daha iyi ve beklenti ve talepleri karşılayıcı hizmet etmektir. Gençlerimizin av ve doğa sporlarına özendirmek ve bu arkadaşlarımıza derneğimiz bünyesine dahil ederek büyüyeceğiz, Derneğimiz MADOS olarak hedeflediğimiz tüm doğa sporları ve avcılık ile atıcılık konusunda hak ettikleri etkinlikler ile bir araya getirmek ve kaynaştırmak asli görevimiz olacak, genel kurulumuza katılan tüm üyelerime ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

Haber / Murat YAYIN