20 atık pet şişe getirene tiyatro bileti hediye 

Keşan Belediyesi ve Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, ilçede çevre temizliği duyarlılığını sağlamak ve farkındalık yaratmak için 'Pet Şişeleri Ver Tiyatro Biletini

GÜNDEM 10.10.2019 10:27:00 0
20 atık pet şişe getirene tiyatro bileti hediye 

Kampanyanın yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Başkan Helvacıoğlu, "Daha temiz bir dünya için çaba sarf ediyoruz. Vatandaşlara çevre temizliği bilinci aşılamaya özen gösteriyoruz. Keşan Belediyesi olarak Sıfır Atık Projesi'ne de destek veriyoruz.” ifadelerini kullandı. 

 

'ÇOK SAYIDA ÖĞRENCİ PET ŞİŞELERLE GELDİ'

 

Milli Eğitim Müdürlüğü ile öğrencilere ve tiyatro severlere yönelik bir kampanya başlattıklarını belirten Helvacıoğlu, şunları kaydetti: "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle, 28 Ekim'de Keşan'a tiyatro getiriyoruz. Bu tiyatroda Ormanın Sesi ve Hayat Kime Güzel adında dört seans şeklinde oyunlar sahnelenecek. Oyunun içerisinde çevre ve sıfır atık ile ilgili mesajlar yer alacak. 'Pet şişeleri ver tiyatro biletini al sloganıyla bir kampanya başlattık. 20 atık pet şişe getirene, bir bilet armağan ediyoruz. Temiz bir geleceğe katkı vermek istiyoruz. Sıfır Atık Projesi doğrultusunda böyle bir etkinlik yapıyoruz." diye konuştu. Helvacıoğlu, bugüne kadar okullardan toplanan ve bizzat Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’ne getirilen pet şişe sayısının 10 binin üzerinde olduğunu ve 600’e yakın bilet dağıtımı yapıldığını da kaydetti. 

 

Haber / Ruşa ELMA