Albayrak, ilçe belediye başkanları ile toplantı yaptı 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, stratejik plan toplantısında ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi. Albayrak, "11 ilçede faaliyetlerimizi sürdürüyoruz." dedi.  

GÜNDEM 8.10.2019 16:35:00 0
Albayrak, ilçe belediye başkanları ile toplantı yaptı 

Toplantı, Çorlu Tarihi Belediye Binasında yapıldı. Toplantıya, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe katıldı.

 

'SIK SIK BİR ARAYA GELİYORUZ'

 

Toplantıda ilçelerde devam eden hizmet ve yatırımlar görüşülerek son durum değerlendirildi. Daha sonra 2020-2024 yılları arasında hayata geçirilecek olan hizmet ve projeler değerlendirildi. Toplantının sonunda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak, 11 ilçemizde de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. İlçelerimizde yaptığımız hizmet ve yatırımlarımız ile alakalı sık sık ilçe belediye başkanlarımız ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunuyoruz. İlçe belediyelerimiz ile koordineli bir şekilde hareket ederek güzel Tekirdağ'ımızı daha yaşanılabilir bir kent haline getireceğiz" dedi.

 

Haber / Ozan URTEKİN