Birer puana razı oldular

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta üçüncü hafta karşılaşmasında 911 Çerkezköy Doğanspor evinde puansız Lüleburgazspor'u ağırladı. Karşılaşmada eşitlikle sona ererken her iki takım

SPOR 6.10.2019 18:42:00 0
Birer puana razı oldular

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’nda oynanan karşılaşma saat 15:00’da başladı. Karşılaşmayı Emrah Asil Büyükyıldırım yönetirken, yardımcılıklarını ise Semih Koca, Ömer Okumuş ve Yaşar Demir yaptı.

 

İLK 11’LER

 

Ev sahibi ekip karşılaşmaya Mert, Buğra, Sinan, Feyzullah, Selim, Tuna, Utku, Yusuf Özkan, Yusuf Apaydın, Kadir Mert ve Burak kadrosu ile çıkarken, Lüleburgazspor ise Tunahan, Cihan, Berat, Yusufcan, İdris, Buğra, Yunus, Kadir, Hakan, Tahir ve Abdülkadir ilk onbiri ile mücadele etti.

KALECİ TOPU KORNERE GÖNDERDİ

 

Karşılaşmaya her iki takımın taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşmanın 18’inci dakikasında Lüleburgazspor savunmasının hatasında Burak kaleci ile karşı karşıya kalırken, Burak’ın pasında topla buluşan Kadir’in vuruşunda top savunma tarafından kornere gönderildi. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde 1911 Çerkezköy Doğanspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Yusuf’un vuruşunu kaleci Tunahan kornere gönderdi.

 

GOLSÜZ EŞİTLİKLE SONA ERDİ

 

Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Lüleburgazspor’da rakibine sert müdahalede bulunan Abdülkadir sarı kart gördü. İlk devrede her iki takım da istedikleri gollere ulaşamazken karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. Ev sahibi ekip 1911 Çerkezköy Doğanspor ikinci devreye hızlı başladı. Karşılaşmanın 59’uncu dakikasında gelişen 1911 Çerkezköy Doğanspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Yusuf topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

 

SKORU EŞİTLEDİ

 

Gelen golle moral bulan 1911 Çerkezköy Doğanspor ikinci gol için yüklenirken, konuk ekip de beraberlik golü için ataklar geliştirdi. 68’inci dakikada konuk ekip Lüleburgazspor beraberlik golünü buldu. Orta alandan hızlı çıkan Lüleburgazspor’da Deniz Sert’in pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Tahir topu ağlara göndererek skoru eşitledi. İlerleyen dakikalarda sağ kanattan gelişen 1911 Çerkezköy Doğanspor atağında Selim’in pasında Burak topu üstten auta atarken, 78’inci dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Tuna’nın vuruşu üstten auta gitti. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi bunaltan 1911 Çerkezköy Doğanspor’da 79’uncu dakikada topla buluşan Kadir de topu auta gönderdi.

 

1-1 SONA ERDİ

 

82’inci dakikada hızlı gelişen Lüleburgazspor atağında Deniz Sert’in vuruşunda top ağlarla buluşurken, hakem Emrah Asil Büyükyıldırım tarafından Deniz Sert’in Sinan’a faul yaptığı gerekçesiyle gol iptal edildi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımın da geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona erdi. Bu beraberlikle 1911 Çerkezköy Doğanspor puanını 2 yaparken, Lüleburgazspor ise sezonun ilk puanını aldı.

 

Haber / Yakup KARATEPE