Gençlik Kolları oluşturuldu

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi bünyesinde Gençlik Kolları oluşturulurken, gençlik kolları başkanlığına Tuğba Arslan getirildi.

GÜNDEM 30.09.2019 16:28:00 0
Gençlik Kolları oluşturuldu

Önceki gün saat 16:00’da dernek binasında Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar başkanlığında yapılan toplantıya yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri katıldı. Gençlik Kolları’nın oluşturulduğu toplantıda Gençlik Kolları Başkanlığına Tuğba Arslan seçilirken, Başkan Yardımcılığına Mihraç Nur Karatepe, Koordinatörlüğe Cihat Yılmaz, Sekreterliğe Şafak Güven, Yönetim Kurulu üyeliklerine de Tuğba Eskim, Mustafa Akgün ve Meral Vural getirildi. 

 

“GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIZ”

 

Toplantıda konuşan Gençlik Kolları Başkanı Tuğba Arslan, görevlerini en iyi şekilde yapacaklarını belirterek, tüm dernek üyelerinin sosyal faaliyetler içinde yer alması için dernek yönetiminin katkıları ve destekleriyle gereken çalışmaları yapacaklarını ifade etti.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Tuğba Arslan’a görevinde başarılar dileyen Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar da yönetim olarak 4 ay önce göreve geldiklerini ifade ederek “ Göreve geldiğimiz günden bu yana sıkı bir çalışma içindeyiz. Dernek üyesi gençlerimizin daha aktif olmalarından ziyade onları sosyal hayat içinde yer almalarını sağlamak ve kendilerine olan öz güvenlerini pekiştirmek ve ilçemiz gençlerini engelli engelsiz sosyal faaliyetler içinde buluşturmak ve kaynaştırmak olacak” dedi.

 

Haber / Emre BOZ