İş dünyası 'İnsan Yönetimi Kongresi'nde buluştu

İş Dünyası PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen İnsan Yönetimi Kongresi'nde bir araya geldi.

GÜNDEM 27.09.2019 18:35:00 0
İş dünyası

Çorlu Halk Eğitimi Merkezi Kongre Salonu’nda düzenlenen programa Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, kamu kurum temsilcileri, işletme sahipleri ve firmaların temsilcileri katıldı. Düzenlenen etkinliğe katılan tüm firmalara teşekkür eden PERYÖN Derneği Trakya Şubesi Başkanı Özber Çetin, “Bugün Trakya’mız için çok önemli bir gün. Derneğimiz Türkiye’nin 6 bölgesinde alanında uzman profesyonel yöneticilerin olduğu, insan yönetiminde kaliteli daha iyi hizmet vermek adına liderlik eden sivil toplum kuruluşudur. Bu manada sizlerin desteği bizim açıdan ciddi açıdan önemlidir. Bizler, kendi çabalarımız ve emeklerimizle bu güzel kongreyi hazırladık. Aramızda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.”dedi.

 

“YENİ BİR İVME KAZANDIRACAKTIR”

 

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da “Çorlu TSO olarak sanayide ve ticarette ilerlemenin yolunun ancak insan gücünü en iyi şekilde eğitmek ve en iyi şekilde değerlendirmekle mümkün olduğuna inanıyoruz. Ortak hedefimiz zengin bir Türkiye, mutlu çalışan ve mutlu işverendir. İnsan kaynakları işletmeler ve yöneticiler için en önemli konudur. Şirketlerin ayakta kalabilmeleri için sürdürülebilir büyüme sağlamaları gerekmekte ve bunun yolu da doğru insan kaynağı yönetiminden geçmektedir. Bu nedenle, düzenlenen bu kongrenin doğrudan muhatabı olduğumuza inanıyor ve bu dayanışmayı başarıyla sonuca ulaştırabileceğimiz konusunda siz firmalarımıza da sonsuz güven duyuyoruz. Gün, özellikle odamız çatısı altındaki 7 bin 500’e yakın üyemiz için daha fazla nitelikli iş ve daha fazla aş üretme günüdür. Unutmayalım ki bu kongre kapsamında istişarelerimiz sonrası işe alacağımız her bir çalışanımız ülkede işsizliği azaltmanın yanı sıra, ekonomik büyümemize yeni bir ivme kazandıracaktır” dedi.

“TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK YERLEŞİM YERLERİNDEN BİRİYİZ”

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ise Çorlu’nun üretim, sanayi ve tarım kenti olarak Türkiye’nin en büyük yerleşim yerlerinden biri olduğunu dile getirerek “Kent yönetiminde konumuz insan olunca bizler de yerel yöneticiler olarak işimiz gereği bu konuda sürekli etkileşim içinde oluyoruz. Kent yönetiminde önceliğin insan olduğunu düşünüyor ve buna inanıyorum. Birlikte çalışmak ve hep birlikte ilerlemek son derece önemli ve meşaketli. Çorlu’muz Türkiye’nin en büyük yerleşim merkezlerinden biri. Üretim, sanayi, tarım kenti. Bu noktada bu kongreler son derece önemli.” dedi. 12 oturumda 18 konuşmacının katıldığı, iş dünyasına çok önemli mesajların verildiği programda konuşmacılar bilgilerini ve görüşlerini paylaştı. Düzenlenen programın sonunda konuşmacı olarak katılan davetlilere plaket takdim edildi.

 

Haber / Ozan URTEKİN