Akay, misafir gençleri ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Avrupa Birliği ve Türkiye Ulusal Ajansı destekli Erasmus+ Gençlik Değişim Programı çerçevesinde her ülkede gençlerin bisiklet kullanım oranını arttırmak iç

GÜNDEM 27.09.2019 16:55:00 0
Akay, misafir gençleri ağırladı

Avrupa’nın değişik ülkelerinden gelen gençlerle sohbet eden Akay, onlara Çerkezköy Belediyesi ve belediye çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Misafir gençler merak ettikleri soruları da Belediye Başkanı Vahap Akay’a sorma imkanı buldu.

1 HAFTA KALACAKLAR

 

Misafir gençler, İngiltere, İtalya, Romanya, Yunanistan ve Portekiz’den Avrupa Birliği ve Türkiye Ulusal Ajansı Destekli Erasmus+ Gençlik Değişim Programı çerçevesinde Çerkezköy’e geldiklerini ve 1 hafta kalacaklarını belirterek, Çerkezköy’de bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

 

DOĞA YÜRÜYÜŞÜNE DAVET ETTİ

 

Başkan Akay da misafir gençleri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek Çerkezköy ile ilgili bilgiler paylaştı. Gençlerin ‘Atatürk’ün en çok beğendiğiniz yönü ne?’ sorusuna da ‘Mücadele azmi ve kararlılığı’ cevabını veren Akay, misafir gençler ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Akay, misafir gençleri Cumartesi günü düzenlenecek olan Doğa Yürüyüşü etkinliğine davet etti. 

 

Haber / Yakup KARATEPE