"Umut Korusu" için ilk adım atıldı

Bristol-Myers Squibb Türkiye çalışanları tarafından, 23-27 Eylül tarihleri arasında 5'incisi gerçekleştirilen 'Bristol-Myers Squibb Hasta Haftası' kapsamında Çevre ve Kültür Değerlerini

GÜNDEM 25.09.2019 19:25:00 0

BMS Türkiye, ÇEKÜL Vakfı iş birliğiyle, Silivri Çayırdere mevkii ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanları'nda hastalar adına fidan dikim etkinliği düzenlerken, etkinlikte BMS Türkiye çalışanlarının yanı sıra Türk Tıbbi Onkoloji Derneği (TTOD) ve hasta dernekleri de bir araya geldi. Etkinlikte dikilen fidanlarla "Bristol-Myers Squibb Umut Korusu" oluşturmak için ilk adım da atıldı.

 

KANSER HASTALARINI ZİYARET EDECEKLER

 

Zorlu süreçlerden geçen kanser hastalarının mücadelesine destek olmak, her zaman ilk önceliğin hastalar olduğunu daha iyi anlatmak adına düzenlenen "Bristol-Myers Squibb Hasta Haftası"nda, BMS Türkiye çalışanlarının hafta boyunca hekimler öncülüğünde Tekirdağ, İzmir ve Diyarbakır onkoloji klinik ziyaretlerinde bulunacağı belirtildi.

 

“İLK ADIMIMIZI ATTIK”

 

Bu yıl Bristol-Myers Squibb Hasta Haftası etkinliğinin 5’incisini gerçekleştirdiklerini kaydeden BMS Türkiye Genel Müdürü Ece Kaşıkçı; “BMS Türkiye ailesi olarak hastalara ve hasta yakınlarına olan sorumluluğumuzun farkındayız ve her zaman bu bilinçle adımlarımızı atmaya özen gösteriyoruz. Hastalar için çıktığımız bu zorlu yolda amacımız; sevgiyle gülümseyen yüzler ve geleceğe umutla bakan gözler görmek. ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanları’nda kanser hastaları adına diktiğimiz fidanlarla “Bristol-Myers Squibb Umut Korusu”nu oluşturmak için ilk adımımızı attık” dedi.

 

Haber /  Emre BOZ