Edirne 7. Kitap Fuarı 11 Ekim'de başlıyor

Edirne ve Trakya bölgesindeki kitapseverlerin her yıl heyecanla beklediği Edirne 7. Kitap Fuarı, 11-20 Ekim tarihlerinde Öztaş Global Garden'da kapılarını ziyaretçilere açıyor. Gazeteci/Yazar İsmail Saymazâ?

GÜNDEM 24.09.2019 17:13:00 0
Edirne 7. Kitap Fuarı 11 Ekim

Edirne Belediye Başkanlığı’nca okuyucuları yazarlarla bir araya getirmek için düzenlenen Edirne Katıp Fuarı, 7 kez kapılarını ziyaretçilere açıyor. 11-20 Ekim tarihleri arasında Öztaş Global Garden’da düzenlenecek olan kitap fuarının bu yılki onur konuğu Gazeteci Yazar İsmail Saymaz olacak. 48 yayınevinin katılacağı kitap fuarına 70’in üzerinde yazarın katılım göstermesi bekleniyor.

 

FUARA DAVET ETTİ

 

Edirne Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen kitap fuarının her tür düşünce ve akıma sahip yazarları ve okuyucuları buluşturduğunu ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Bu yılki Onur Konuğumuz Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz olacak. Fuar, İsmail Saymaz ile 11 Ekim Cuma Günü gerçekleştireceğimiz açılış töreni ile kapılarını açacak. Edirne Kitap Fuarı her yıl olduğu gibi bu yıl da sadece Edirnelilerin değil; tüm Trakya’daki kitapseverlerin katılacağı; adeta bir kültür şöleninin yaşanacağı bir fuar olacak. Bu şölende de yer almak, birbirinden değerli yazarlarla tanışmak ve kitapların büyülü dünyasında kaybolmak isteyen herkesi 11-20 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz Edirne 7. Kitap Fuarına davet ediyorum” dedi.

 

FUARA KATILACAK YAZARLAR

 

Edirne Belediyesi 7. Kitap Fuarı’na bu zamana kadar katılımlarını kesin olarak bildiren yazarlar şunlar: Nilgün Ilgaz, Enver Aysever, İhsan Eliacık, Ataol Behramoğlu, Cüneyt Akman, İbrahim Kaboğlu, Serkan Ocak, Burak Akkul, Ali İhsan Gürcihan, Mehmet Berk Yaltırık, Ender Bilar, Rabia Güzel, Ertürk Akşun, Özgür Bacaksız, Nabi Resuloğlu, Seda Eroğlu, Adnan Gerger, Tümay Özokur, Haluk Kayıcı, Özlem Ağırgan, A. Ersin Şenerler, Aydın Arif, Osman Coşkun, Murat Aksoy, Nurgül Ateş, Ahmet Hür, Murat Bulut, Murat Çavga, Süleyman Çetinkaya, Birsen Ekim Özen, Anıl Ergin, Ayla Çınaroğlu, Şebnem Akyüz, Rafet Seçkin, Esra Alkan, Enver Şengül, Ali İhsan Mete, Sinan Solakoğlu, Şeniz Baş, İlkin Başar Özal, İnci Aral, Yunus Karaağaç, İ.Tuncay Mercancı, Gülsen Kılıçaslan, Baran Aydın, Göktuğ Canbaba, Tunç Balaban, Alev Cedimağar, Serap Derya Uysal, Muhammed Yavaş, Ayhan Tunca, Nil Pröttel, Savaş Ünlü, Başar Atarbay, Sabriye Cemboluk, Ayşegül Ilgaz, Güngör Mazlum, Ali Süzen, Elif Yonat Toğay.
 

 

Haber / Ruşa ELMA