Çorlu-Kıbrıs uçak seferleri için büyük adım

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır ve Genel Sekreter İbrahim

GÜNDEM 24.09.2019 13:33:00 0
Çorlu-Kıbrıs uçak seferleri için büyük adım

KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel; Çorlu TSO olarak KKTC’ye sefer düzenlenmesi konusunda ortaya konulan talebin son derece önemli olduğuna dikkat çekerek, konu ile ilgili görüşmelere başlayacaklarını dile getirdi. Bakan Üstel, Trakya’nın nüfusu ve potansiyeli açısından, KKTC’ye seferlerin başlatılması için yeterli bir sebep olduğunu söyledi.

 

“TRAKYA BÖLGESİ KKTC AÇISINDAN BÜYÜK BİR POTANSİYELDİR”

 

Trakya Bölgesi’nin KKTC açısından büyük bir potansiyel oluşturduğunu belirten Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan “Çorlu’da bulunan Çorlu Uluslararası Atatürk Havalimanı’ndan, KKTC’ye direkt seferlerin başlatılması, hem Çorlu açısından, hem de KKTC açısından büyük bir kazanım olacak. Çorlu’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne direk uçak seferlerinin başlatılması için Trakya’daki odalar ve borsalar olarak da destek vermeye hazırız” dedi. 

 

FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Çorlu TSO heyeti Kıbrıs Türk Ticaret Odası'nı (KTTO) da ziyaret etti. Çorlu heyeti, KTTO Başkanı Turgay Deniz, Başkan Vekili Semral Erel, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Alp ile Emre Olgun tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Deniz, odanın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 
“BÜYÜK BİR TURİZM POTANSİYELİ OLACAK”
Ziyarette konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da; “Çorlu bulunduğu konum açısından Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden bir tanesidir. Odamız olarak Bölgemiz ve Ülkemiz için durmadan çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Çorlu Uluslararası Atatürk Havalimanı’ndan KKTC Ercan Havalimanı’na seferlerin başlatılması için temaslarımız sürmektedir. Seferlerin başlaması Çorlu ve KKTC için büyük bir turizm potansiyeli olacaktır.” dedi.
 

 

Haber / Buse SERİN