Ergene Velimeşespor haftayı 1 puan ile kapattı

TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor hafta sonu kendi sahasında konuk ettiği Sivas Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Haftayı 1 puan ile kapatan Ergene Velimeşespor ligin 5.haftasında Ankara deplasm

SPOR 23.09.2019 17:56:00 0
Ergene Velimeşespor haftayı 1 puan ile kapattı

Ergene Velimeşespor TFF 2.Lig Kırmızı grup 4. Hafta müsabakasında kendi sahasında Sivas Belediyespor’u konuk etti. İlk yarısı Sivas Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlanan müsabakanın ikinci yarısında Ergene Velimeşespor’un uzatmalarda attığı gol ile müsabaka 1-1’lik skorla sona erdi. Maçın son dakikalarında Mustafa Öztürk'ün ayağından gelen gol hem taraftarlar hem de Ergene Velimeşespor cephesinde büyük sevinç yaşanmasına neden oldu.

 

BAŞKAN YÜKSEL DE TAKİP ETTİ

 

Velimeşe Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan müsabakayı protokol tribününden, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Başkan Yardımcıları Yüksel Baydarlı, Mehmet Cebeci, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri ve Ergene Velimeşespor yöneticileri de takip etti.

 

ANKARA DEPLASMANINA ÇIKACAK

 

Haftayı 1 puan ile kapatan Ergene Velimeşespor zirve takibini sürdürürken ligde 7 puanla 6.sırada bulunuyor. Ligin 5.haftasında Ankara deplasmanına konuk olacak olan Ergene Velimeşespor Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU