İlçe belediye başkanları ile buluştu

İlçe belediye başkanları ile değerlendirme toplantısında bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ sanayisi, turizmi, lojistik yatırımları, üniversitesi, tar?

GÜNDEM 22.09.2019 10:59:00 0
İlçe belediye başkanları ile buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe belediye başkanları ile değerlendirme toplantısı yaptı. 

 

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

 

Çorlu Tarihi Belediye Binası’nda düzenlenen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var katıldı.

 

“HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYORUZ”

 

Toplantıda Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde yapımı devam eden ve planlan yatırımların değerlendirildiği toplantıda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  büyükşehir belediyesinin tüm ilçelerde önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini ifade etti. Her şeyin Tekirdağ ve Tekirdağlılar için olduğunu söyleyen Albayrak “Tekirdağ sanayisi, turizmi, lojistik yatırımları, üniversitesi, tarım ve hayvancılığı ile Türkiye'deki büyükşehirler arasında önemli bir konuma sahip. Büyükşehir belediyesi olarak biz de ilçe belediye başkanlarımız ile kentimizi geleceğe taşımak için hız kesmeden çalışıyoruz” dedi. 
 

 

Haber / Menşure KARDEŞ