Şehit aileleri ve gaziler yemekte bir araya geldi 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla önceki akşam saat 19:30'da Çerkezköy Polisevi'nde şehit ailelerine, gazilere ve gazi ailelerine akşam yemeği verdi.

GÜNDEM 20.09.2019 14:18:00 0
Şehit aileleri ve gaziler yemekte bir araya geldi 

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından her yıl düzenlenen yemeğe bu yıl da katılım yoğun oldu. Kaymakam Abban yemeğe gelen gazileri, eşlerini, şehit ailelerini ve davetlileri eşi Vahide Abban ile birlikte kapıda karşıladı. 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Yemeğe Kaymakam Atilla Selami Abban ve eşi Vahide Abban’ın yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Vekili  Başkomiser Şakir Oda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Tarım ve Orman Müdürü İsa Altay,  Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Çerkezköy İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Muhteber Kuralay, Türk Kızılay Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Muhtarı Tahsin Akgün, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Ercan Erdoğan, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Başkan Vekili Natan Yakuptur, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, gaziler, şehit aileleri, askeri erkan, muhtarlar, Çerkezköylü hayırseverler  Seval-Ahmet Çetin çifti ve Tekirdağ eski Milletvekili Ayşe Doğan katıldı. 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yemek sonunda şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan yemek için Kaymakam Atilla Selami Abban’a ve tüm katılımcılara teşekkür etti.
Haber / Buse SERİN