Marka kent olma yolculuğu devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından Akıllı Şehirler konusunda sunum yapıldı. Programda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, T

GÜNDEM 19.09.2019 14:14:00 0
Marka kent olma yolculuğu devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan sunuma Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Sertaç Balyemez, daire başkanları ve şube müdürleri katıldı.

 

“ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ”

 

SAMPAŞ Genel Müdürü Selçuk Ilıkcan tarafından yapılan sunumda, akıllı şehir çözümleri, akıllı belediyecilik, kentsel gelişim hizmetleri, kentsel finansman hizmetleri ve kentsel yapım taahhüt işleri konularında bilgiler verilirken, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin marka kent olma ve vatandaşlarına daha kaliteli hizmet verme yolculuğunun devam ettiğini ifade etti. Albayrak, “Tüm amacımız vatandaşlarımıza daha kaliteli ve konforlu bir şehir ve belediye hizmeti sunmaktır. Bu konudaki çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi. 
 

 

Haber / Ruşa ELMA