Ergene Velimeşespor, Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile Ergene Velimeşespor Kulübü, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti.

SPOR 17.09.2019 12:39:00 0
Ergene Velimeşespor, Kılıçdaroğlu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, hafta sonu Ankara deplasmanına giden Ergene Velimeşespor ile beraber Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel gerçekleşen ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Ergene Belediyesinin çalışmaları ve Ergene Velimeşespor hakkında bilgi verdi. 

 

YAKINDAN TAKİP EDİYORUM 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, nazik ziyaretlerinden dolayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'e ve Ergene Velimeşespor Kulübüne teşekkür etti. Kılıçdaroğlu, “Türkiye’de ki futbol severler gibi bende Ergene Velimeşespor’u yakından takip ediyorum. Başta Tekirdağ’ımız olmak üzere Ergene’mizi de Ülkemizin farklı bölgelerinde gururla temsil eden Ergene Velimeşesporumuzu eminim Belediye Başkanı, Kulüp Başkanı, Teknik heyet ve oyuncuları ile birlikte ilerleyen dönemlerde daha üst liglerde göreceğiz. Ergene Velimeşespor’a mücadele ettiği 2.ligde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

 

BİRÇOK BELEDİYENİN ÖNÜNE GEÇTİ 

 

Kılıçdaroğlu, "Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in de Ergene’de yapmış olduğu çalışmaları takdirle karşılıyorum. Yeni kurulan bir Belediye olmasına rağmen Ergene Belediyesi Türkiye’de ki birçok Belediyenin önüne geçti. Örnek gösterilecek belediyeler arasında olan Ergene Belediyesinin bu başarısından dolayı Başkanımız Rasim Yüksel’e ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum.” dedi. Ziyaretin sonunda Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, misafirperverliğinden dolayı Kılıçdaroğlu'na teşekkür ederek Ergene Velimeşespor forması ve Ergene Belediyesi kahve fincanı takımı hediye etti. 
 

 

Haber/ Ozan URTEKİN