İkram Çeşmesi'nden çorba ikramı başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Amfi Tiyatro yanında 2015 yılında hizmete sunulan İkram Çeşmesi'nden her sabah işe giden veya işten gelen işçiler, okula giden öğrenciler için çorba ikram edilmeye

GÜNDEM 16.09.2019 13:11:00 0
İkram Çeşmesi

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde Amfi Tiyatro yanında dört yıl 2015 yılında hizmete açılan İkram Çeşmesi’nden her sabah sıcak çorba ikramı yapılmaya başlandığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaz tatilinin ardından işe giden veya işten gelen işçilerimiz ile okula giden öğrencilerimiz 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren sabah çorbalarını yeniden ikram çeşmemizden içmeye başladılar.” İfadelerini kullandı.

 

SICAK BİR ÇORBANIN ÖNEMİ BÜYÜK

 

Başkan Akay, “Sabah erken saatlerde uyanarak, okuluna, işine koşturan öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız için sıcak bir çorbanın öneminin büyük olduğunu biliyoruz. Bu nedenle 2015 yılında hizmete soktuğumuz İkram Çeşmemizin gerekli bakım ve temizliğini yaparak, Pazartesi gününden itibaren yeniden halkımızın hizmetine sunduk. Her sabah farklı bir çorba ile hizmet verecek olan İkram Çeşmemizden çorba içecek olan tüm vatandaşlarımıza şimdiden afiyet olsun” dedi.

 

HER GÜN SICAK ÇORBA AKACAK

 

İkram çeşmesinde en geç saat 06.30’da çorbanın hazır olacağını belirten Akay, “Vatandaşlarımız çeşmedeki çorba bitene kadar içebilecekler. Üç vanası olan bu çorba çeşmesinden vatandaşlarımız hafta içi her sabah 06.30 ile 09.00 saatleri arasında ücretsiz olarak çorbalarını içmeye devam edebilecek” diye konuştu.   

 

HER GÜN DEĞİŞİK ÇORBA AKACAK  

 

Okulların açılması ile birlikte İkram Çeşmesi’nden her gün değişik çorba akacağını söyleyen Başkan Vahap Akay, her gün çorbanın bitmesi ile birlikte temizliği yapılan İkram Çeşmesi’nin hijyeni için gerekli özenin ve bakımın gösterildiğini belirtti.
 

 

Haber / Emre BOZ