AK Parti istişare toplantısı yapıldı

Malkara'da AK Parti Tekirdağ İl başkanı Mestan Özcan'ın başkanlığında genişletilmiş dayanışma ve istişare toplantısı düzenlendi. 

GÜNDEM 16.09.2019 10:24:00 0
AK Parti istişare toplantısı yapıldı

Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, İl Başkan Yardımcıları Adnan Sungur, Kaan Çelik, Kamil Kocaağlar, AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Vildan Özaslan ve Yönetimi, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Kesici ve Yönetimi ile AK Parti’de görev almış yöneticiler katıldı.

 

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan  Sosyal Politikalar Başkanı Recep Şenol, önerge verilen Divan Başkanı ve üyelerini davet etti. Divan Kurulu Başkanlığı’na AK Parti Belediye Meclis üyesi Hasan Efe, Divan Kurulu üyeliklerine Alev Çantalı, Recep Şenol, Uğur Kesici ve İfakat Akbulut seçildi. 

 

BASINA KAPALI YAPILDI

 

Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın hep birlikte okunmasının ardından basına kapalı gerçekleştirilen genişletilmiş istişare toplantısında AK Partililer ilçe ve ülke gündemine ilişkin dilek ve temennilerini dile getirdiler.
 

 

Haber / Murat YAYIN